Е-продавница

Посни напитци – Монахиња Анастасија Рашић, манастир Рукумија
17. February 2015
Посни колачи – славски колач, слани колачи, слатки колачи
17. February 2015
Прикажи све

Посни рибљи кувар – Монахиња Анастасија Рашић

75,00 RSD


Посни рибљи кувар, допуњено издање – Монахиња Анастасија Рашић, манастир Рукумија, 64 странице

  • Димензије: 12х0.5х16.5 центиметара
  • Шифра производа: 377127
SKU: knjiga-687. Категорија: .

Опис производа

РИБЉА ЧОРБА:

Састојци:

Главе и репови од рибе, корен першуна целера, плашканта, шаргарепе, 1/2 кг црног лука, мало ловоровог листа, зрна од бибера, алеве паприке, брашна, сирћета, 1/2 л куваног парадајза, со, сушен зачин и мало уља.

           Рибу и зелен налити водом да огрезну па додати бибер, ловоров лист и кувати на тихој ватри једно 1/2 сата. Оцедити рибу и зелен барену ситну исецкати и вратити у чорбу; затим отребити месо од костију па и месо вратити у чорбу; онда поново вратити на ватру, а у међувремену припремити запршку