Е-продавница

Лозова ракија – Манастир Дечани
22. December 2014
Црвено вино 0.75 литара – Манастир Дечани
22. December 2014
Прикажи све

Бело вино 0.75 литара – Манастир Дечани

750,00 RSD


Бело вино 0.75 литара, Манастир Високи Дечани

  • Димензије: 7x7x32 центиметара
  • Шифра производа: 003211
SKU: vino-8. Категорија: .

Опис производа

Бело, суво, квалитетно вино 0.75 литара, произведено од сорти грожђа Chardonnay.

Производи и пуни Виница Манастира Високи Дечани, Велика Хоча.

Косовско-метохијски рејон – Ораховачко виногорје

Рок трајања неограничен, 13% v/v