Е-продавница

Напрсни крст, позлата
16. March 2017
Ручни крст, позлата и сребро
19. March 2017
Прикажи све

Ланац за напрсни крст, позлата

4.800,00 RSD


Ланац за напрсни крст, позлата

  • Димензије: дужина 55 центиметара
  • Шифра производа: 771003

Нема на стању

SKU: lanac-za-naprsni-krst-0001. Категорија: .

Опис производа

  • Ланац за напрсни крст, позлата
  • дужина 55 центиметара