Рекламација и повраћај робе

Рекламација и повраћај робе

Интернет продавница Архиепископије београдско-карловачке послује  у складу са законима Републике Србије и поштује права својих купаца.

Рекламације и повраћај робе можемо поделити у две основне групе:

  1. Рекламација у тренутку достављања робе ако је: Пошиљка отворена, оштећена, некомплетна или не одговара спецификацији рачуна који се налази у пошиљци (ово морате утврдити на лицу места, испред курира проверити робу и одмах реагујте). Ако курир напусти место испоруке, а Ви пријавите неисправност касније или некомплетност пошиљке рекламација неће бити уважена.
  2. Рекламација на функционалну исправност производа: У том случају, путем емаила или телефоном обавештавате нас о каквом се функционалном недостатку ради. Молимо Вас да у опису будете детаљни и евентуално пошаљете фотографију оштећеног производа на нашу емаил адресу spc.prodavnica@gmail.com

Рекламација на функционалну исправност производа биће прихваћена само ако се рекламирана роба враћа комплетна, неоштећена и у оргиналној амбалажи.

Трошкове доставе робе за рекламацију сноси купац.

Након утврђивања функционалне неисправности у договору са нашом службом за рекламације, робу ћемо Вам заменити или вратити новац у случају да немамо исти производ који сте купили.

Рок за утврђивање веродостојности  онога што је купац навео приликом враћања робе, њена замена или повраћај новца је 15 радних дана од пријема враћене робе.

Задржавамо сва права промене цене производа. У колико сте поручили робу по једној цени и по тој цени сте платили, а након тога дође до промене цене, немате права на повраћај новца.

Производи који се налазе у стакленој амбалажи, поручују се на сопствену одговорност с обзиром да се роба шаље Пост експресом, а не сопственим превозом.

У вези са додатним питањима око рекламација и повраћаја робе можете нас контактирати на емаил spc.prodavnica@gmail.com или кликом овде.