Е-продавница

Кадионица затворена, месингана, златна боја
9. May 2017
Чаша за венчање, позлата
9. May 2017
Прикажи све

Кадионица, месингана, златна патинирана боја

1.550,00 RSD


Кадионица, месингана, златна патинирана боја, 10 х 5.5 центиметара

  • Димензије: 10х7х5.5 центиметара
  • Шифра производа: 639001
Шифра производа: kadionica-0034. Категорија: .

Опис производа

Кадионица, месингана, златна патинирана боја

Димензије 10 х 5.5 центиметара