Е-продавница

Напрсни крст, позлата
15. November 2019
Платно за венчање или крштење
15. November 2019
Прикажи све

Платно за венчање или крштење

650,00 RSD


Платно за венчање или крштење

  • Димензије: 40х120 центиметара
  • Шифра производа: Б19003

Нема на залихама

Шифра производа: platno-0001. Категорије: , . Ознака: .

Опис производа

  • Платно за венчање или крштење
  • Доступнa бојa: бела