Платно за крштење
15. November 2019
Платно за венчање
15. November 2019
Прикажи све

Платно за венчање

260,00 RSD


Платно за венчање

  • Димензије: 35х100 центиметара
  • Шифра производа: 903352
Шифра производа: platno-za-vencanje-0002. Категорија: .

Опис производа

  • Платно за венчање
  • Доступнa бојa: бела