Е-продавница

Напрсни крст, позлата
16. March 2017
Ручни крст, позлата
19. March 2017
Прикажи све

Ручни крст, дрвени

3.250,00 RSD


Ручни крст, дрвени, 12.5 х 21 центиметара

  • Димензије: 12.5х2х21 центиметара
  • Шифра производа: 692024
Шифра производа: rucni-krst-0020. Категорија: .

Опис производа

  • Ручни крст, дрвени
  • Димензије: 12.5 х 21 центиметара