Е-продавница

Ручни крст, дрвени, дуборез
9. July 2017
Ручни крст, дрвени
9. July 2017
Прикажи све

Ручни крст, позлата

24.180,00 RSD


Ручни крст, позлата

  • Димензије: 14.5х1.5х26 центиметара
  • Шифра производа: 904574
Шифра производа: rucni-krst-0045. Категорија: .

Опис производа

  • Ручни крст, позлата
  • Димензије: 14.5 х 26 центиметара
  • Увоз из Грчке