Е-продавница

Висеће предолтарско кандило, сребро и позлата
10. August 2017
Висеће предолтарско кандило, позлата
10. August 2017
Прикажи све

Висеће предолтарско кандило, позлата

8.300,00 RSD


Висеће предолтарско кандило, позлата

  • Димензије: 16х16х24 центиметара дужина ланца 60 центиметара
  • Шифра производа: 001071
Шифра производа: predoltarsko-kandilo-0020. Категорија: .

Опис производа

  • Висеће предолтарско кандило, позлата
  • Увоз из Грчке