Е-продавница

Кадионица, керамичка,бела висока стопа
15. February 2017
Кадионица, керамичка,бела
15. February 2017
Прикажи све

Кадионица, керамичка,бела полузатворена

145,00 RSD


Кадионица, керамичка,бела полузатворена, 9 х 8 центиметара

  • Димензије: 9х5х8 центиметара
  • Шифра производа: Б21013
SKU: kadionica-0026. Категорија: .

Опис производа

Кадионица, керамичка, бела полузатворена

Димензије 9 х 8 центиметара