Е-продавница

Кадионица, месингана, златна боја
9. May 2017
Кадионица, месингана, златна патинирана боја
9. May 2017
Прикажи све

Кадионица затворена, месингана, златна боја

1.050,00 RSD


Кадионица затворена, месингана, златна боја, 9 х 16 центиметара

  • Димензије: 9х6.5х16 центиметара
  • Шифра производа: 678084

Нема на залихама

Шифра производа: kadionica-0033. Категорија: .

Опис производа

Кадионица затворена, месингана, златна боја

Димензије 9 х 16 центиметара