Е-продавница

Стоно кандило, златна боја
5. May 2017
Чаша за кандило, црвена боја
6. May 2017
Прикажи све

Чаша за кандило, црвена боја

300,00 RSD


Чаша за кандило, црвена боја

  • Димензије: 7х7х7 центиметара
  • Шифра производа: 238016
Шифра производа: casa-za-kandilo-0001. Категорије: , .

Опис производа

  • Чаша за кандило, црвена боја
  • Димензије су 7 х 7 центиметара