Е-продавница

Стоно кандило, зелена боја
12. March 2017
Стоно кандило, златна боја
12. March 2017
Прикажи све

Стоно кандило, сребрна боја

2.400,00 RSD


Стоно кандило, сребрна боја

  • Димензије: 8х8х15 центиметара
  • Шифра производа: 238062
Шифра производа: kandilo-0026. Категорија: .

Опис производа

  • Стоно кандило за дом
  • Сребрна боја
  • Димензије 8 х 15 центиметара