Е-продавница

Висеће кандило, сребрна патина боја
4. May 2017
Стоно кандило, позлата
5. May 2017
Прикажи све

Стоно кандило, златна боја

1.450,00 RSD


Стоно кандило, златна боја

  • Димензије: 8х8х15 центиметара
  • Шифра производа: 238061
Шифра производа: kandilo-0075. Категорија: .

Опис производа

  • Стоно кандило за дом
  • Златна боја
  • Димензије 8 х 15 центиметара