Полицијска управа у Бијељини обележила је 19. новембра 2019. године у Епархијском културном центру крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске – Светог архангела Михаила.

Његово Преосвештенство Епископ зворничко-тузлански г. Фотије је, после славског обреда, на академији која је организована поводом крсне славе Полицијске управе у Бијељини, поручио да су и Црква и Полиција, као и друге државне институције, на заједничком послушању.

-Црква мора и треба пастирски да брине о свом народу, његовим духовним потребама, да га васпитава у православној вери и чува од искушења, а Полиција да спроводи законе, штити нејач, сиротињу и све оне који су угрожени, истакао је владика Фотије.

Начелник Полицијске управе Бијељина г. Жарко Ћосић, честитајући славу свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, истакао је да бијељинска Управа може да се похвали добрим резултатима који су постигнути у очувању безбједности грађана и да се у континуитету улаже у опрему полицијских снага и подмлађује кадар.

Извор: Епархија зворничко-тузланска