Сервис за купце

ПЛАЋАЊЕ И ДОСТАВА

Производе на нашој онлине продавници могу купити физичка и правна лица, из  Републке Србије.

Приликом куповине преко наше интернет  продавнице, на крају куповине добићете на Ваш емејл поруџбеницу са спецификацијом поручене робе и ценом робе …(прочитај више)

 

ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Опште

1.1 Интернет сајт Архиепископије београдско-карловачке веома озбиљно схвата приватност Ваших података. Наша политика заштите приватности осмишљена је тако да Вас обавести о нашој пракси у вези са прикупљањем, коришћењем и откривањем података које доставите преко интернет сајта  www.patrijarsija-puo.rs и других партнерских сајтова („Сајт”).

1.2 Ако користите овај Сајт или било које услуге које пружамо, то значи да пристајете да се подаци о Вама прикупљају, користе и откривају у складу са овом политиком заштите приватности и да сте сагласни са њеним обавезујућим карактером.

1.3 Интернет сајт Архиепископије београдско-карловачке регистрована је у складу са Законом о заштити података из 1998. године („Закон”). Закон утврђује велики број важних начела која организације морају да примењују приликом обраде података о личности. За више информација посетите сајт  http://www.ico.gov.uk/  …(прочитај више)

 

РЕКЛАМАЦИЈА И ПОВРАЋАЈ РОБЕ

Интернет продавница Архиепископије београдско-карловачке послује  у складу са законима Републике Србије и поштује права својих купаца.

Рекламације и повраћај робе можемо поделити у две основне групе:

  1. Рекламација у тренутку достављања робе
  2. Рекламација на функционалну исправност производа

…(прочитај више)

 

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Интернет продајно место www.patrijarsija-puo.rs је власништво Архиепископије београдско-карловачке.

Архиепископије београдско-карловачке Одбор Вам дају могућност приступа свим информацијама објављеним на сајту.

На сајту, као и у свакој нашој црквеној продавници, можете слободно детаљно прегледати понуду, као регистрован или нерегистрован посетилац, без обавезе да нешто купите.

Употреба садржаја која није у складу са условима коришћења забрањена је…(прочитај више)

 

УПУСТВО ЗА КУПОВИНУ НА ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦИ

Поштовани посетиоци,

овај документ направљен је са циљем да Вам појаснимо на који начин се купује путем интернет продавнице Архиепископије београдско-карловачке www.patrijarsija-puo.rs .

Замолићемо Вас да детаљно пратите упутства како би Вам рад био пријатан и успешан…(прочитај више)