Параклис Светог Нектарија Егинског на Институту за онкологију и радиологију Клиничког центра Србије прославио је свог заштитника светом архијерејском Литургијом коју је служио Преосвећени Епископ ремезијански г. Стефан.

Саслуживали су протојереји-ставрофори Владимир Вукашиновић и Радич Радичевић, протојереј Небојша Тополић и ђакони Драган Танасијевић и Немања Ристић.

Богослужбени олтарски простор био је између шалтера за дијагностику  и кабинета за дијагностику. Ту јединствену цркву, предвођени директором Института проф. др  Раданом Џодићем, испунили су лекари, пацијенти и верни народ.

После свечаног чина ломљења славског колача владика Стефан је пренео благослов Његове Светости Патријарха српског г. Иринеја и жеље да лекари истрају у својој служби, а пацијентима да Господ подари излечење.

Владика је честитао славу начелнику Института за онкологију и радиологију Клиничког центра Србије проф. др Радану Џодићу, домаћину славе, као и свим запосленим и пожелео да милост Господња буде велика због даноноћног труда и жртвовања за ближње и пацијенте.