Услови коришћења

Услови коришћења

 

Интернет продајно место www.patrijarsija-puo.rs је власништво Патријаршијског Управног Одбора.

Патријаршијски Управни Одбор Вам дају могућност приступа свим информацијама објављеним на сајту.

На сајту, као и у свакој нашој црквеној продавници, можете слободно детаљно прегледати понуду, као регистрован или нерегистрован посетилац, без обавезе да нешто купите.

Употреба садржаја која није у складу са условима коришћења забрањена је.

 

Коришћење сајта www.patrijarsija-puo.rs

 

Приликом коришћења сајта обавезни сте да поштујете важеће законе и прописе. Садржај сајта се не сме модификовати, дистрибуирати, репродуковати, продавати, копирати или на било који други начин употребљавати и чинити доступним трећим лицима.

Забрањено је на сајту објављивати материјал којим се врши клевета, повреда права, који је увредљив, лажан, претећи, вулгаран, порнографски, или на било који начин подстиче на кривично или противзаконито дело. Интернет сајт Патријаршијски Управни Одбор задржава право да овакав материјал уклоне са сајта без претходног упозорења корисника.

Забрањено је свако лажно представљање и објављивање нетачних података у вези са сајтом или особама везаним за исти.

Забрањено је коришћење сајта у пропагандне сврхе.

Забрањено је свако коришћење сајта ради препродаје робе.

Забрањено је постављање вируса и свих комјутерских кодова, датотека и програма који на био који начин могу оштетити или преузети контролу над сајтом или пратећом опремом.

Странице нашег сајта можете користити информативно и за куповину све робе која је на сајту  објављена.

Сајт www.patrijarsija-puo.rs је продајно место чије је радно време свакодневно 24 сата. Ванредно, продајно место може бити недоступно због техничког одржавања или непредвиђених околности изван контроле Интернет сајта Патријаршијског Управног Одбора.